Verkoop van Mini Gerbera's

HANDELAREN

Een groot deel van onze mini Gerbera’s verkopen wij aan handelaren en exporteurs. Daarnaast leveren we dagelijks onze mini’s en Pastini aan FloraHolland vestiging Aalsmeer en aan Veiling Rhein-Maas in Herongen (Dld).
Ons klokaanbod is ook verkrijgbaar in de klokvoorverkoop van Floramondo en veiling Rhein-Maas. Voor directe verkoop kunt u contact opnemen met Diederick Bovee (sales@vitafleurbv.nl) . Bestellingen kunnen op iedere Royal FloraHolland vestiging afgeleverd worden. 


Om de beste kwaliteit en versheid van onze Gerbera’s te garanderen leveren wij onze bloemen op water. Niet alle afnemers hebben dezelfde wensen en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in maatwerk. Voor de beste bescherming van de door ons met zorg gekweekte juweeltjes hebben we de Diamond-Verpakking met eigen Vitafleur kraag ontwikkeld, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de bloemen te laten verpakken in een (bedrukte) hoes.

> MEER INFORMATIE? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP!

Bloemist

Hebben we uw interesse in onze bloemen gewekt? Onze mini gerbera’s worden verkocht door verschillende handelaren en cash & carry’s! Vraag er naar bij uw leverancier! Onze bloemen zijn geschikt voor bloemenshows en zijn eenvoudig te verwerken.

TIP voor verzorging van mini gerbera’s

  • Zet de bloemen altijd in schoon water met een houdbaarheidsproduct in een schone emmer/vaas;
  • Grote temperatuurschommelingen, een vochtige omgeving en direct zonlicht hebben een negatieve invloed op de houdbaarheid.