• Vitafleur BV
  • Vitafleur BV
  • Vitafleur BV
  • Vitafleur BV
  • Vitafleur BV
Vitafleur BV

Welkom bij Gerbera kwekerij Vitafleur

Als u op zoek bent naar de beste kwaliteit mini gerbera’s die met liefde en zorg worden gekweekt, bent u bij gerberakwekerij Vitafleur aan het juiste adres.

home 2017

Met ruim 19 jaar ervaring in het kweken van mini gerbera’s en het leveren van maatwerk, zijn wij uw partner als het gaat om de levering van de mini gerbera. Stel zelf uw aantrekkelijk kleurenpallet samen met ons ruime assortiment!

Onze passie en overtuiging is om een perfecte omgeving voor onze mini gerbera’s te creëren. Dit doen wij dan ook elke dag met veel plezier. Doordat wij garant staan voor vitaal telen én doordat wij zo veel mogelijk gebruik maken van biologische bestrijders en op een zo beperkt mogelijke wijze gebruik maken van gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen, zijn de groeiomstandigheden voor onze bloemen optimaal. Hiermee bieden wij onze bloemen en onze medewerkers een veilige en gezonde groei- en werkomgeving.  

Heeft u speciale wensen of specifieke vragen? Geen probleem! Wij bieden maatwerkoplossingen en zoeken samen met u naar de oplossing die het best bij uw vraag past. Met onze just-in-time levering kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen.

Door onze gunstige ligging in Venlo aan de A67 en A73 en dicht bij de veiling Rhein-Maas in Herongen zijn wij voor u altijd makkelijk te bereiken en kunnen we snel inspelen op uw wensen en behoeften.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief
  1. Naam(*)
    Ongeldige invoer
  2. E-mail adres(*)
    Ongeldige invoer

Vitafleur

Grote Blerickse Bergenweg 15
5927 PB Venlo
icon-phone +31 (0) 77 38 29 518
icon-fax +31 (0) 77 38 75 638
icon-mailgerbera@vitafleurbv.nl

Social media

facebookVolg ons ook op Facebook!

  Vitaal-telen logo-final  Combi-vignet MPS-GAP-SQ-A-601084  colouredbygerbera